Honingpollen.nl

Graag wil ik iets kwijt over mijn ervaring met de “Propolis”.
Al sinds jaar en dag heb ik allergieën en astmatische bronchitis. Hiervoor kreeg ik van de huisarts 2 inhalers, Flixotide en Serevent, en dit jarenlang dagelijks In de loop van de tijd echter kreeg ik het idee dat ik het er juist benauwd van kreeg en ik heb het toen voorzichtig afgebouwd in overleg met de huisarts om te kijken of ik zonder kon. Dit ging wel, behalve als ik een verkoudheid had en dus had ik een probleem want als ik begon, kreeg ik het weer benauwd en het bleek dat ik een schimmelinfectie in mijn longen erdoor kreeg. Ik had gehoord over Propolis en bij de eerstvolgende verkoudheid ermee gestart (6x2tabletten) Ik vond dat best spannend. Tot nu toe kreeg ik na 3 dagen verkouden te zijn benauwdheid maar de Propolis gebeurde er niets en zelfs niet hoesten! Ik was er erg blij mee en wilde dat ik er jaren eerder mee was begonnen.
Verder gebruik ik Chelasan met goed gevolg om de cholesterol laag te houden want ook de cholesterol remmers vielen erg slecht bij me: gewricht-en spierpijn, hoofdpijn, misselijk, depressief etc. Dus ook hiermee gestopt. Ik ben heel blij met de producten, anders had ik me geen raad geweten.
Inmiddels een paar maanden geleden kreeg ik een afweermechanisme ziekte genaamd Dit houd in dat al mijn gewrichten gingen ontsteken en onderhuids ook een aantal ontstekingen Mijn enkel was zo dik alsof ik hem zwaar verstuikt had maar dit kreeg ik gewoon al door een Meteen toen de dokter het zag kreeg ik Diclofenac voorgeschreven (een ontstekingsremmer). De pijn werd hierdoor wel minder maar de zwellingen bleven hetzelfde. Toen ben ik MSN gaan gebruiken. De verstuiver werkt heerlijk verkoelend en trekt door naar de Ook slikte ik MSN pillen en Propolis. Deze zijn ook allebei om ontstekingen tegen te gaan. Opmerkelijk vond ik dat mijn enkel meteen dunner werd en over het geheel begon alles af te nemen Ik ben ervan overtuigd dat het sneller is overgegaan door het gebruik van deze homeopathische De dokter zei ook dat ik zou op 8 a 10 weken moest rekenen na mij gezien te hebben. Bij mij was alles binnen 6 weken weer over. Ik ben Rahma ik ben 69 jaar en woon in Marokko. Ik gebruik de honingpollen sinds vorige jaar, toen mijn dochter uit Nederland de honingpollen voor mij gekocht heeft. Vanaf die tijd voel ik mij beter en sterker. Vroeger had ik altijd last van moeheid en was ik vaak ziek. Ik ben er heel tevreden over.
Ik ben een man van 34 jaar. Voor mijn werk moet ik vaak zware dingen optillen daarom had ik altijd last van mijn schouders en mijn rug. Maar toen ik Stop en Spray gebruikte, voel ik mij beter.
Het gebruik van Aloë Vera Jelly is niet meer weg te denken uit mijn leven.
Ik gebruik het tegen allerlei kleine ongemakken zoals, blauwe plekken, wondjes, verbrandingen en Het waardevolste van de Jelly heb ik vorig jaar ervaren.
Na verwijdering van een huidtumor op mijn scheenbeen had ik een wond van 5 cm doorsnede.
Met rusten, dus mijn been omhoog, moest de wond genezen in circa 3 maanden.
Door de wond 3x per dag te bedekken met de Jelly en aan de lucht te laten drogen, dus niet verbin- De plastisch chirurg, die ik niet van te voren had in gelicht, stond versteld van het resultaat.
Toen heb ik hem verteld van de Jelly en hem de gegevens vertstrekt.
De Aloë Vera Jelly heeft een vaste plek om mijn toilettafel.
Ik wilde even laten weten hoe blij en tevreden ik ben over de producten, die je me hebt aangeraden al een hele tijd terug. Zoals je weet gebruik ik deze nog steeds.
Ik heb een eigen zaak en kan het me eigenlijk niet permitteren om ziek te zijn.
En met het dagelijks gebruik van de honingpol lukt dat fantastisch. Komt er een verkoudheid opzetten dan gebruik ik direct meer Propolis.
Je weet dat mijn bijholtes erg gevoelig zijn en met vho druppels lukt het me zelfs om een ontsteking te voorkomen en zo dus ook een penicilline kuur.
Je weet dat ik bevallen ben en mijn zoontje al weer 10 maanden is. Tijdens mijn zwangerschap gebruikte ik Propolis pillen voor extra weerstand, Nu geef ik mijn zoontje ook Propolis druppels, wat meer als hij een snottebel heeft.
Laatst kreeg ik een compliment bij het consultatiebureau omdat hij nog niet een keer Dat vonden ze zeer bijzonder ook omdat hij bij de crèche van alles op zou kunnen lopen. Bij deze dus erg bedankt voor je advies en ik ga door met alles wat we gebruiken voor ik wil even vertellen hoe blij ik ben met je pollen propelis en jelly.
ik gebruik al heel lang honingpollen en het help echt.
ik ben bijna nooit ziek, en als ik ziek ben heel erg kort.
als ik snotterig of verkouden ben dan gebruik ik propolis.
Dat zorgt ervoor dat ik sneller van mijn verkoudheid af ben en het verzacht mijn keel bij keelpijn.
jelly gebruik ik bij brandwondjes en schaafwondjes, het houdt het wondje goed schoon en zorgt ervoor dat het wondje sneller geneest.
ik vind het fijn dat deze producten er zijn en ik blijf er gezond van Ik hoop dat alles goed gaat, nu het zulk weer wordt en alles snel in bloei gaat, gebruik dan twee keer twee capsules, ook omdat je wat laat in het voorjaar bent begonnen.
Ik had net voor jouw mail al de dosis verhoogd naar 2 x 2 allerid´s per dag.
En op 1 hele slechte dag na. afgelopen vrijdag kom ik tot heden redelijk goed de hooikoorts- Verder voel ik me op het moment een stuk energieker als voordat ik begon met honingpollen, en het bevalt me tot zover dus ook zeer goed.
Heb al een slome en duffe hobby opzij gezet. Computeren. zit er nu om de paar dagen eens achter Ben alleen nu zo goed als door mijn allerid’s heen? Daarom zou ik graag een zakje met aanvulling willen bestellen ervoor.
Zoals je weet gebruik ik sinds een paar maanden Aloè Vera plus cranberry, ik ben er reuze enthousiast over, ik had last van mijn maag, slokdarm en een gevoel van benauwdheid, dit is nu helemaal weg. Ik vind het ongelofelijk en zou het ieder die met dergelijke gevoelens te kampen hebben, Ook gebruik ik Aloë Vera Jelly, dit heb ik al jaren voor brandwondjes e.d. maar sinds kort heb ik ontdekt (de medicijnen van de huisarts hielpen niet) Ik had een schimmel infectie en ben Jelly gaan gebruiken met veel succes! Ik hoop dat er veel mensen van zullen profiteren.
Ik heb een aantal vragen over het product Propolis wat u verkoopt.
Afgelopen voorjaar ben ik na een zwangerschap van 23 weken bevallen van een zoontje, wat helaas na de geboorte is overleden. Voor deze zwangerschap had ik al drie miskramen gehad. Uit de onder- zoeken die ik in het ziekenhuis gehad heb, is gebleken dat dit waarschijnlijk wordt veroorzaakt door de streptokok groep B bacterie die ik omdraag. Tijdens het onderzoek van de placenta is een ontste- king geconstateerd die er naar alle waarschijnlijkheid voor gezorgd heeft dat de bevalling op gang Nu weet ik sinds een week dat ik weer zwanger ben. De gyneacoloog heeft gezegd dat er nu steeds kweekjes afgenomen dienen te worden om te kijken hoe actief de bacterie is en dit dan eventueel bestrijden dient te worden met antibiotica. Nu is het zo dat dit niet te veel kan gebeuren tijdens de zwangerschap omdat je anders resistent zou worden voor de antibiotica en ik tijdens de bevalling ook antibiotica toegediend dien te krijgen. Via een verloskundige ben ik echter gewezen op uw site, omdat naar haar zeggen propolis een natuurlijk antibioticum is en er hiermee goede resultaten zijn geboekt in soortgelijke gevallen als de mijne. Zij raadde mij aan om propolis te gaan slikken tijdens Als ik echter zoek op internet dan zie ik echter vaak staan dat dit product juist niet gebruikt kan worden tijdens de zwangerschap, klopt dit of verkoopt u juist producten die wel gebruikt kunnen worden tijdens de zwangerschap? Uw site staat nl ook vermeldt op de site van de verloskundigen- praktijk Waddinxveen, dus het lijkt me dat u producten verkoopt die wel gebruikt kunnen worden De tweede vraag die ik heb is: welk product raad u mij aan, want ik zie een hele lijst producten waar propolis inzit, maar ik heb dus hetgene nodig wat het meest effectief is in mijn geval zoals Gelukkig gaat het nog steeds goed, dankzij de propolis. Ik heb zojuist het geld naar je rekening overgemaakt. Heb je enig idee wanneer ik de tabletten kan verwachten? Ik heb nl. niet meer zo heel veel voorraad. Ik was een beetje laat met bestellen, ik dacht dat ik nog een potje had en dat Vorige week maandag ben ik bevallen en zijn wij de trotse ouders geworden van een zoon: Ghide- on. Volgens mij is door de propolis de bacterie niet meer actief geweest en is het gelukkig allemaal goed gegaan. Nu wilde ik de pillen graag doorslikken ook omdat ik borstvoeding geef. Zou ik weer Sinds een paar jaar heb ik last van hooikoorts. Diverse allergie tabletjes heb ik geprobeerd.
Van de dokter heb ik Aerius, deze werkt goed maar toch blijf ik een beetje last houden van mijn Totdat ik Allerid ben gaan gebruiken. In het voorjaar houd ik het best lang uit met alleen deze Mijn ogen zijn veel minder branderig en als ik wakker word merk ik het ook aan mijn ogen. Zonder deze capsules heb ik veel gevoeligere ogen. In periodes van minder pollen in de lucht gebruik ik alleen Allerid.

Source: http://www.honingpollen.nl/assets/gebruikerservaringen.pdf

Carpal tunnel report

Here's The FREE REPORT You Requested! "KEEP Reading This FREE Report To Discover What Many People Don't Know About Carpal Tunnel Syndrome. Find Out The Truth About Your Wrist Pain And How You Might Be Able To Get Rid Of It … Without Drugs Or Surgery!" Inside This Insider's Report, You'll Learn… • What You Don't Know About Carpal Tunnel Syndrome Can Hurt You!

basol.no

SIKKERHETSDATABLAD Aniosterase SV 1. IDENTIFIKASJON AV KJEMIKALIET OG ANSVARLIG FIRMA 1.1 Produktidentifikator Kjemikaliets navn 1.2 Relevante identifiserte anvendelser for stoffet eller blandingen, samt anvendelser som frarådes AnvendelseEnzymatisk rengjøringsmiddel for flater og utstyr. Ingen spesifikke. Ikke bland produktet med andre kjemikalier uten å ha konferert med produsent

Copyright © 2010 Health Drug Pdf